Accesorii pentru BETON / ARMAT
Accesorii pentru GRANIT / MARMURA
Accesorii pentru METAL / INOX
Accesorii pentru LEMN / PAL
Accesorii UNIVERSALE
ACUMULATORI si INCARCATOARE
UNELTE DE MANA
DIVERSE
EvoStore Romania | Accesorii Scule Electrice si Utilaje

PRIMUL MAGAZIN ONLINE DIN ROMANIA DEDICAT ACCESORIILOR SCULELOR ELECTRICE SI UTILAJELOR

EvoStore Romania este distrbuitor autorizat al celor mai cunoscute marci de scule electrice si accesorii : RomTools, Bosch, Makita, Stihl, Viking, Karcher, Dremel, Milwaukee, Dewalt, Hikoki, Carat, Stanley, Hecht, Mtd, Husqvarna, Ruris, Ruko, Flex, Aeg, Grone, Bison, Pramac, Telwin, Honda, Briggs & Stratton si Bronto. Toate marcile sunt prezente in magazinul on-line pentru ca dumneavoastra sa va puteti alege usor scula, accesoriul sau piesa care se potriveste cel mai bine necesitatilor dumneavoastra.
ROMTOOLS este o marca inregistrata a firmei EVOSTORE SRL si are toare dreprurile rezervate de folosire asupra marci.
De luni pana vineri, intre orele 09:00-18:00 si sambata de la 9.00-14.00 un consultant EvoStore va sta la dispozitie pentru nelamuriri sau pentru a va ajuta sa finalizati comanda pe care-l puteti contacta pe e-mail la office@evostore.ro sau service@evostore.ro fie telefonic 0725.697692 / 0725.697694 / 031.1004422.
EvoStore Romania iti garanteaza profesionalism in ceea ce priveste ajutorul acordat in alegerea accesoriilor precum si seriozitatea pentru timpii si conditiile de livrare.
Inca de la infiintare firma noastra si-a propus sa ofere servicii si produse de calitate care sa corespunda cerintelor si exigentelor dumneavoastra.
Pentru a va usura munca va punem la dispozitie site-ul nostru on-line dedicat care contine gama de accesorii pentru scule electrice si utilaje.
Va multumim pentru interesul acordat si speram sa putem acoperi orice solicitare venita din partea dumneavoastra cu privire la accesoriile sculelor si utilajelor.

ACCESORII SCULE ELECTRICE SI MOTOUNELTE © 2006 - 2022 | CUI: RO19123284 / Reg.Com.: J40/16756/2006 | EVOSTORE ROMANIA
EVOSTORE ROMANIA este operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP, sub numarul 27926 | ANPC
SERVICE SHOP
EVOSTORE
OFERTA ACCESORII
EVOSTORE INSTAGRAM
EVOSTORE FACEBOOK
EVOSTORE YOUTUBE